tag:blogger.com,1999:blog-9070961163463834452.post3387543715911861047..comments2023-07-07T11:57:26.615+02:00Comments on Lonci Vendéglője: Sajtos rolóLoncihttp://www.blogger.com/profile/06039329068627167242noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-9070961163463834452.post-56589173735457374942013-01-07T08:14:59.923+01:002013-01-07T08:14:59.923+01:00nagyon jolnézki ma ki is próbálomnagyon jolnézki ma ki is próbálomAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9070961163463834452.post-11561615421073365342010-04-09T16:06:07.822+02:002010-04-09T16:06:07.822+02:00Azt hiszem már későn válaszolok, bocs de tegnap ne...Azt hiszem már későn válaszolok, bocs de tegnap nem tudtam jönni.:( A tésztát nyersen is szoktam letakarva, becsomagolva hűtőben tárolni 1-2 napig.<br />Ugyanúgy sütöm aztán, mint a frisset.<br />A kisütött tésztát én is töltöttem meg másnap és nem volt semmi gond.Én úgy szeretem, ha jó ropogós a tészta, de ha megtöltve sokáig áll a hűtőben akkor megpuhul, ezért egyszerre nem töltöm meg mind.Loncihttps://www.blogger.com/profile/06039329068627167242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9070961163463834452.post-47655561299409603062010-04-08T15:15:03.653+02:002010-04-08T15:15:03.653+02:00Lenne még két kérdésem: ha megcsinálom egyik nap a...Lenne még két kérdésem: ha megcsinálom egyik nap a tésztát, és csak másnap tolteném meg, úgy még jó marad az állaga? Holnap vendégeink jonnek,de akkor már nem lesz vele idom kínlódni.<br />Ja, és még valami: a tésztát melyik felérol kezded a formára rakni? A vékonyabbikról?Szemihttps://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9070961163463834452.post-28101089925232544662010-04-07T12:33:46.936+02:002010-04-07T12:33:46.936+02:00Eddig mindig vajjal megkentem a formákat, és siker...Eddig mindig vajjal megkentem a formákat, és sikerült is lehúzni azonnal ahogy kivettem a sütőből.Mondjuk a kezemet eléggé szétégettem.:(<br />Úgy szoktam, hogy tiszta konyharuhával megfogom a forma széles felét és az ujjaimmal óvatosan tolom le a keskenyedő irányba.Most elfelejtettem megvajazni, de így is le tudtam húzni.:)Persze a tészta jócskán tartalmaz zsiradékot, és én mindig saját tésztával csináltam.Loncihttps://www.blogger.com/profile/06039329068627167242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9070961163463834452.post-68139084387829106872010-04-07T09:14:24.999+02:002010-04-07T09:14:24.999+02:00Én is imádom a sajtos rolót, és ezek nagyon gusztá...Én is imádom a sajtos rolót, és ezek nagyon gusztán néznek ki!<br /><br />Nemrégiben én is vettem ilyen formákat, hogy tudjam otthon sutni, de valamit nem jól csináltam vele, mert nem tudtam oket lehúzni róla. Se hidegen, se melegen. Uzleti vajas tésztát használtam. Talán meg kellett volna olajoznom vagy vajaznom a formákat?<br />Te hogyan csináltad?Szemihttps://www.blogger.com/profile/06939943358902602529noreply@blogger.com