Lonci Vendéglője
2013. június 5., szerda

Karalábéleves

›
Most kell karalábét (is) fogyasztani. Igazán zsenge példányok vártak a piacon. Édesanyám mindig a borsólevesbe tett vékonyra szelt karal...
1 megjegyzés:
2013. június 3., hétfő

Kóstoltunk

›
Ma kivételesen nem általam készített ételt mutatok. Hétvégén ugyanis a Gourmet fesztiválon jártam.  Voltam már többször a Mille...
2013. április 8., hétfő

Húsvétra készültek

›
Húsvét egy héttel ezelőtt volt, én most hozom az ünnepi asztalra került finomságok egy részét.A sonkát magam sóztam, pácoltam, párom ...
2013. március 28., csütörtök

Töltött karalábé

›
Odakinn tél. Havas utcák, hideg van. Egy kis tavaszt csempésztem a konyhámba a napokban. Zsenge karalábéból, könnyű fogás. Gyorsan elkés...
2013. március 22., péntek

Házi sonkák húsvétra

›
Gyerekkoromban, majd később felnőttként, amíg éltek drága nagyszüleim minden évben hozzájutottam az igazi házi füstölt sonkához.  ...
2013. március 18., hétfő

Sajtos pogácsa

›
A jól bevált pogácsa receptet használtam most is. Ez alaprecept nálam. Ebből készül a  sajtos roló tésztája, sajtos rúd, de még húst i...
2013. március 8., péntek

Káposztás tészta

›
Kedvenc étele mindenkinek van. Nyilván többféle is. De biztos van az,  ami olyan igazán, olyan nagyon kedvenc, amit - néha az ember úgy ...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése

Magamról

Saját fotó
Lonci
Hagyományos ételek készítése mellett szívesen teszek gasztronómiai kirándulást, azaz szeretem kipróbálni más nemzetek ételeit úgy a magam módján, hiszen ahány ház annyi szokás.
Teljes profil megtekintése
Üzemeltető: Blogger.