35 dkg darált sertéscomb
3 dl sűrű házi paradicsomlé
2 dl víz
5 dkg napon szárított paradicsom
2 kk oreganó
4 gerezd fokhagyma
2 közepes vöröshagyma
1 tk pirospaprika
só,kevés cukor
spagetti személyenként 10-12 dkg
Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpirítom, ráteszem a reszelt fokhagymát, a pirospaprikát.Belerakom a húst, felöntöm a paradicsomlével, sózom, fűszerezem oreganóval.A szárított paradicsomkarikákat még kisebbre vágom és ők is mehetnek a lábasba.Ízesítem még kevés cukorral. Lassú tűzön két órán át főzöm, időnként kevergetve és kis vizet aláöntve.
A kifőtt tészta közepére halmozom a sűrű húsos mártást, köré,mellé a reszelt sajtot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése